Támogatóink

Kiemelt támogatók

Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal

wip

MBH Bank

Az MBH Bank Magyarország egyik vezető hitelintézete. Univerzális, modern bankként korszerű szolgáltatásokat nyújt csaknem kétmillió ügyfelének. Célja, hogy érthető, emberközeli és szerethető élménnyé tegye a bankolást, miközben támogatja ügyfeleit, hogy tudatosan és magabiztosan kezeljék pénzügyeiket. Számos szegmensben rendelkeznek erős piaci pozícióval, többek között az agrár- és élelmiszeriparban és a lízingpiacon. Széles körű pénz- és tőkepiaci, befektetési tevékenységet végez.

Támogatók

Academia Birtok

Az Academia borok az Egri borvidék déli lankáin, az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem szőlőbirtokán születnek. A munkát az alapító püspök iránymutatása alapján végzik, a tudományok és művészetek javára. A Kőlyuk-tető-dűlőn dolgoznak a tudományos kollégákkal és a hallgatókkal együtt azért, hogy az egri és a magyar szőlőművelés és borkészítés minél tudatosabban és magasabb színvonalon valósuljon meg.

St. Andrea Szőlőbirtok

A pincészet a hagyományokból kiindulva és a kor minőségi elvárásai mellett szeretne termőhelyeinek egyediségét kifejező borokat készíteni. A borászat kiemelten figyel a borvidék hagyományos fajtáira, törekszik megismerni a termőhelyeit és évről évre tökéletesíteni szőlőtermelésüket, valamint kifinomítani és a különböző fajtákhoz igazítani a borok megtermelésének lépéseit, továbbá igyekeznek megérteni földi küldetésük lényegét.

Gál Tibor Pincészet

A Gál Tibor Pincészet 37 hektáron gazdálkodik Eger három kiemelt dűlőjében, a Sík-hegyen, a Pajadosban és a Nagy-Egeden. A pincészet 2023-ban ünnepli alapításának 30. évfordulóját, a munkát már több mint 15 éve ifj. Gál Tibor irányítja. A borok többsége házasítás, döntően helyi fajtákból készülnek. Kiemelt figyelmet fordítanak az egri bikavérre, amiből dűlős szelekciókat készítenek. A Gál Tibor Fúzió, autentikus belvárosi pincebár évente közel 20 000 vendéget fogad.

Vino-Tech Kft.

A Vino-Tech Kft. 25 éve foglalkozik Magyarországon borászati gépek forgalmazásával. Vállalkozásuk kínálatában megtalálhatóak a szőlőfeldolgozástól a borok csomagolásáig szükséges borászati eszközök és gépek.

logo

Sueconsulting mikrobiológiai és élelmiszerhigiéniai labor

A Sueconsulting egy olyan komplex tevékenységkört ölel fel, amely elsősorban borászati technológiákhoz kapcsolódóan HACCP rendszereket tervez és IFS Food szabványnak való megfelelőséget alakít ki, szaktanácsol, tanúsító auditra felkészít és számos ponton ehhez kapcsolódóan mikrobiológiai és élelmiszerhigiéniai laboratóriumi szolgáltatást nyújt.

logo-enartis

Enartis

Az Enartis mára egy olyan nemzetközi vállalattá nőtte ki magát, melynek sikere a borászati ágazat szereplőivel kialakított jó kapcsolatban rejlik. Közvetlen jelenlétük az öt kontinensen széles rálátást biztosít a piaci igényekre, és lehetővé teszi, hogy közvetlen, gyors válaszokat nyújtsanak a felmerülő helyi problémákra az Enartis ügyfelek részére.

Kompanlogo

KOMPAN

A KOMPAN játszótéri berendezéseket gyártó cégcsoport. A megalakulás óta környezettudatos gyártás folyik: fát, mint alapanyagot csak államilag ellenőrzött erdőgazdaságból fogad be, FSC-minősítéssel. Minden további felhasznált anyag nagymértékben újrahasznosított.

Céljuk, hogy az igények és lehetőségek figyelembevételével olyan játszótereket, sport és fitnessparkokat hozzanak létre közterületeken, gyermekintézményekben, hotelekben és borászatok vendégházainak udvarán egyaránt, melyek a biztonságos használat és a kiemelt eszközminőség mellett maximálisan megfelelnek a gyermekek játékigényének, aktivitásának, fantáziájának és kreativitásának, valamint a környezetvédelmi szempontoknak – hosszútávon is. KOMPAN játékokkal Egerben az Érsekkertben is találkozhatnak.

Médiatámogatók

Bor és Piac

wip

Líceum Televízió

A Líceum Televíziót 2003. április 29-én hívta életre az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem (akkor még főiskola) vezetősége. Nemcsak a hallgatók színvonalas gyakorlati képzéséhez megfelelő szakmai és technikai környezet biztosítása volt a cél, hanem olyan műsorszerkezet kialakítása is, ami tükrözi az egyetem hallgatóinak és oktatóinak szakmai, tudományos, kulturális és sportéletét.